Hogyan válassz igazi coachot (a tömegből)?
A gyakorlat azt mutatja, hogy az ügyfelek az alábbi szempontok alapján választanak:
– képzettség
– üzleti tapasztalat
– személyes tapasztalat
Dönthetsz ismerős mellett, amikor a fejlődéshez a biztonságra van szükséged és választhatsz idegent, ha fontos a saját határaid markáns tágítása. Jó szakember esetén mindkét döntés meghozza az eredményt!

What’s your story?
Felgöngyölítjük az ügyet! ?
Szem előtt tartom a kitűzött célt, ennek érdekében visszajelzem, milyen érzéseket, gondolatokat vált ki az ügyfél bennem.
Rendkívül és elsődlegesen fontos számomra a bizalom kialakítása és fenntartása, mert ez az alapja annak, hogy segíteni tudjak továbblépni. Ennek érdekében a titoktartás és az őszinteség elsődleges.
“Néha a coaché az egyetlen őszinte visszajelzés.”W. Vogelauer

A Coaching folyamatok gyakran azért nem érik el a kívánt hatást, mert olyan magatartásmódokat kívánnak a résztvevőktől, amelyek nem felelnek meg személyiségük egyediségének, genetikai adottságaiknak.

A világviszonylatban széles körben elterjedt STRUCTOGRAM® tréning rendszer az ember genetikai biostruktúráján alapszik. Megmutatja a velünk született potenciálokat és eredményes hasznosításuk lehetőségeit a hivatásbeli és a privát életben. Ön- és emberismereti kulcsot biztosít, amellyel megértjük mások gondolkodásmódját, érzelmi impulzusait és reakcióit. Hatékony és a gyakorlatban nagyon jól alkalmazható eszközt ad változások egyedi módon való sikeres megvalósítására, konfliktus- és problémahelyzetek megelőzésére és kezelésére.