Kapcsolat

Gyakran ismételt kérdések

Lehetőség van online coachingra is?

A személyesség rendkívül fontos eleme a folyamatnak. Az első találkozó mindenképpen személyes, utána – amennyiben távolság és/vagy időkorlát jelentős befolyásoló tényező – lehet pl. videó kapcsolaton keresztül is, de mindig preferált a személyes találkozó.

Mennyi idő alatt érhetek el sikereket?

Maga a folyamat hossza témafüggő, mindenképpen több alkalom, ez lehet 3-4, de akár 6-8 is. Az alkalmak között 1-4 hét szünet javasolt. Mindezek a legelső találkozáskor körvonalazódnak és menet közben is változtathatóak. Siker már a legelső alkalom is, hiszen eljutottál addig, hogy valakivel támogatás reményében megoszd témádat, de minden találkozó és a közte eltelt idő is hoz kisebb-nagyobb sikereket, nem csak a végén.

Garantált az eredmény?

A folyamat szerves része az értékelés is. Az eredmény értékelésénél azt kell megnéznünk, hogy a célkitűzéshez képest mit sikerült elérni. Sokan ígérnek garantált eredményt, ha a közös munkánk kellő bizalmon és együttműködésen alapul és folyamatosan teszünk a cél elérése érdekében, akkor eredmény is lesz.

Az létezik, hogy rajtam nem lehet segíteni?

Nagyon fontos a pozitív gondolkodás (lásd mottóm). Aki akar előre lépni és kellő tudatossággal és nyitottsággal ül le velem, az fog is előre lépni! Segíteni mindenkin lehet, de nem mindenki tud segíteni.

Helyileg hol zajlanak a coaching megbeszélések?

Lehetnek az én irodámban is… még ideálisabb lehet egy külső, akár nyilvános – de a legfontosabb, hogy nyugodt körülményeket és légkört biztosító – helyszín, pl. park, kávézó…

A coaching helyszíne

Ha úgy döntöttél elindulsz az úton, várlak szeretettel Szegeden és vonzáskörzetében. A coaching folyamat fontos része a személyes jelenlét, de ha messzebb laksz is beszéljünk és könnyen lehet, hogy találunk mindkettőnknek jó megoldást az ország tőlem távolabb eső részén is.

Hagyj fel a halogatással, ha kérdésed van, írd meg most!

Adatkezelés

+36 30 683 683 1